Mariagerfjord Frikirke, Gl. Hobrovej 5c, 9550 Mariager - Tlf: 9854 1716 - E-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Forbøn og samtale

Bon Slide Web2

 

Har du brug for hjælp?
Vi kommer alle sammen i situationer, hvor vi har brug for hjælp. Det er umuligt at være en Supermand, der klarer hele verdens problemer og selv er usårlig. Gud har ikke tænkt, at vi skal være små ensomme individer, der skal klare alt selv. Han tilbyder sin hjælp i alle livets situationer, ligesom han har givet os til opgave at tage os af hinanden.

I Mariagerfjord Frikirke vil vi gerne række ud over os selv. Vi kan slet ikke lade være, når vi selv har oplevet Guds kærlighed og hjælp i hverdagen. Er der noget vi kan hjælpe dig med?

Forbøn
I Mariagerfjord Frikirke tror vi på, at Gud hører bøn og længes efter at gøre gode ting for dem, der beder.
Jesus sagde:
”Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. For enhver, som beder,
får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.”
(Matt. 7:7-8).
Man kan henvende sig til Gud med alle slags problemer; han interesserer sig ikke kun for vores åndelige behov, men også for de følelsesmæssige og praktiske.
Du er velkommen til at kontakte os med dit bedeemne. Så vil en af præsterne eller en anden fra kirken, der er vant til at bede for folk, henvende sig til Gud sammen med dig og bede Gud om at gribe ind. Bønneemnet kan være noget, der bekymrer dig som f.eks. sygdom hos dig selv eller dine nærmeste, bolignød, personlige problemer, en usikker fremtid, arbejdsproblemer eller dit forhold til andre mennesker. Vi har tavshedspligt, så al henvendelse vil blive behandlet fortroligt.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Personlig vejledning
Vores præster og øvrige ledere tilbyder, at du kan få en snak om ting, der presser sig på i dit liv. Det kan både være personlige ting og spørgsmål om tro og Gud. Der er naturligvis tavshedspligt, uanset hvem du taler med. Du behøver ikke at være medlem af kirken for at få personlig vejledning.
Ønsker du personlig vejledning, så ring eller skriv til kirkens kontor og vi aftaler tid, sted og samtalepartner.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.