Mariagerfjord Frikirke, Gl. Hobrovej 5c, 9550 Mariager - Tlf: 9854 1716 - E-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Musikskole

Musikskolen i Mariagerfjord Frikirke

Musikskole Slide Web3

 

Musikskolen i Mariagerfjord Frikirke er en musikskole, der har til formål at videregive glæden ved musik til mennesker i Mariagerfjord kommune. Det skal være sjovt og hyggeligt at spille og synge, samtidig med at man oplever at lære nyt og udvikle sig.

På musikskolen kan du få undervisning i guitar, bas, klaver og trommer.

Lærerteamet ledes af Peter Houe Sørensen og Mads Houe Sørensen.

PeterPeter underviser i klaver og guitar.
Jeg er uddannet AM musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i sammenspil og specialefag i rytmisk klaver. Jeg er 55 år gammel og har 30+ års erfaring i musikundervisning og musik og elsker at se mennesker udvikle sig. Er musikpræst i Mariagerfjord Frikirke og lærer på Mariagerfjord Kulturskole.

 

 

Mads houe

Mads underviser i trommer, bas, klaver og guitar.
Jeg er 25 år og har undervist i guitar, klaver, bas og trommer i syv år. Til daglig studerer jeg på konservatoriet i Aalborg og underviser bands og soloelever i forskellige sammenhænge. Jeg er åben for hvad end DU kunne tænke dig at arbejde med på dit instrument, men har også en grundlæggende ide om, hvad der er et MUST at lære.

 

 

Undervisningen er eneundervisningen og kan indimellem efter behov konverteres til sammenspil, så eleverne også oplever at glæden ved at spille sammen.

Hvornår
Sæsonen 2018-19 starter mandag 3. september 2018 og slutter fredag 31. maj 2019. Undervisningen foregår i Mariagerfjord Frikirkes moderne og lyse lokaler.

1. semester 11 lektioner – sep/okt/nov
2. semester 9 gange – dec/jan/feb
3. semester 11 gange – mar/apr/maj

Alle semestre indeholder en flexuge, hvor der er mulighed for at afholde aflyste timer.

Vi afslutter sæsonen med en festlig sommerkoncert fredag 7. juni 2019. 

Priser og betaling
Hvis du er under 25 år gammel, skal du være medlem af Pinsekirkernes Ungdomsforening (PBU) for at være med i musikskolen. Det koster kr. 100,- pr. år. Undervisningen koster kr. 110,- pr. 25 min. lektion og betales med 3 rater  kr. 1.210, 990 og 1.210.  
Hvis du er over 25 år, koster undervisningslektionerne kr. 120,- for 25 min. Det betales med 3 rater på kr. 1.320, 1.080 og 1.320.

Tilmeld dig ved at sende en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ØVRIG INFO

Framelding
Hver elev har en måneds prøveperiode, hvor man er bindingsfri og har fortrydelsesret. Herefter er der mulighed for at framelde sig efter hvert semester. Frameldingen sker pr. mail til ens lærer.

Elevafbud
Eleven skal henvende sig til sin underviser ved afbud. Eleven har ikke krav på at få forsømte timer erstattet eller tilbagebetalt.

Lærerafbud
I tilfælde af lærers sygdom eller afbud får eleven besked med sms direkte til hjemmet/eleven. Læreren melder fra senest en dag før, med mindre afbud er grundet sygdom. Læreren erstatter aflyst undervisning i videst mulig omfang, eventuelt ved hjælp fra en vikar. Hvis det ikke er muligt, refunderes den aflyste undervisning.

Årsplan
Musikskole Årsplan 2018 19