Musikskole

Musikskolen i Mariagerfjord Frikirke

Musikskole Slide Web3

Musikskolen i Mariagerfjord Frikirke er en musikskole, der har til formål at videregive glæden ved musik til mennesker i Mariagerfjord kommune. Det skal være sjovt og hyggeligt at spille og synge, samtidig med at man oplever at lære nyt og udvikle sig.

På musikskolen kan du få undervisning i guitar, bas, klaver og trommer.

Lærerteamet ledes af Peter Houe Sørensen og Mads Houe Sørensen.

PeterPeter underviser i klaver og guitar.
Jeg er uddannet AM musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i sammenspil og specialefag i rytmisk klaver. Jeg er 56 år gammel og har 30+ års erfaring i musikundervisning og musik og elsker at se mennesker udvikle sig. Er musikpræst i Mariagerfjord Frikirke og lærer på Mariagerfjord Kulturskole.

Mads houe

Mads underviser i trommer, bas, klaver og guitar.
Jeg er 26 år og har undervist i guitar, klaver, bas og trommer i 9 år. Til daglig studerer jeg på solistklassen på konservatoriet i Aalborg og underviser bands og soloelever i forskellige sammenhænge. Jeg er åben for hvad end DU kunne tænke dig at arbejde med på dit instrument, men har også en grundlæggende ide om, hvad der er et MUST at lære.

Undervisningen er eneundervisningen og kan indimellem efter behov konverteres til sammenspil, så eleverne også oplever at glæden ved at spille sammen.

Hvornår

Sæsonen 2019-20 starter mandag 26. august 2019 og slutter fredag 29. maj 2020. Undervisningen foregår i Mariagerfjord Frikirkes moderne og lyse lokaler.

1. semester 12 lektioner – sep/okt/nov
2. semester 9 gange – dec/jan/feb
3. semester 10 gange – mar/apr/maj

Alle semestre indeholder en flexuge, hvor der er mulighed for at afholde aflyste timer.

Vi afslutter sæsonen med en festlig sommerkoncert fredag 29. maj 2020.

Priser og betaling

Hvis du er under 25 år gammel, skal du være medlem af Pinsekirkernes Ungdomsforening (PBU) for at være med i musikskolen. Det koster kr. 100,- pr. år.

Undervisningen koster kr. 110,- pr. 25 min. lektion og betales med 3 rater kr. 1.320, 990 og 1.100.

Hvis du er over 25 år, koster undervisningslektionerne kr. 120,- for 25 min. Det betales med 3 rater på kr. 1.440, 1.080 og 1.200.

ØVRIG INFO

Framelding
Hver elev har en måneds prøveperiode, hvor man er bindingsfri og har fortrydelsesret. Herefter er der mulighed for at framelde sig efter hvert semester. Frameldingen sker pr. mail til ens lærer.

Elevafbud
Eleven skal henvende sig til sin underviser ved afbud. Eleven har ikke krav på at få forsømte timer erstattet eller tilbagebetalt.

Lærerafbud
I tilfælde af lærers sygdom eller afbud får eleven besked med sms direkte til hjemmet/eleven. Læreren melder fra senest en dag før, med mindre afbud er grundet sygdom. Læreren erstatter aflyst undervisning i videst mulig omfang, eventuelt ved hjælp fra en vikar. Hvis det ikke er muligt, refunderes den aflyste undervisning.

Årsplan
Musikskole Aarsplan 2019 20