Bønneuge i uge 40

hnderI uge 40 har Mariagerfjord Frikirke fokus på bøn. Hver eftermiddag er der bøn i kirken, og to aftener er der halvanden time med lovsang og bøn.

Overskriften er “Greater things have yet to come”, hvilket er hentet fra sangen "God of this City" skrevet af amerikaneren Chris Tomlin.

Mandag kl. 16-17               “You are the Lord of this nation”

Bøn for vores land

Tirsdag kl. 16-17                ”You are the God of this city”

Bøn for vores by

Onsdag kl. 16-17                “You are the King of these people”

Bøn om at Jesus bliver kongen I vores liv

Torsdag kl. 16-17               “Greater things have yet to come – here”

Bøn om konkrete ting, vi ønsker at opleve med Gud

Fredag kl. 16-17                 “There is no one like our God”

Vi takker Gud for alt, hvad han har gjort

Mandag kl. 19.00-20.30. Lovsangsaften under ledelse af Mark Hill

Torsdag kl. 19.00-20.30. Lovsangsaften under ledelse af Camilla Linde

Alle er velkomne til at deltage en eller flere dage, uanset om man er vant til at bede eller om det er helt nyt for en.