Fokus på coronavirus og dens betydning for os i Mariagerfjord Frikirke

Coronavirus tema Web

Kære Mariagerfjord Frikirke

Jeg vil ønsker jer alle GUDS FRED midt i en tid, hvor uro og bekymring let kan overmande os.
I Esajas´Bog læser vi, at Gud siger: “Vær ikke bange, for jeg er med dig. Tab ikke modet, for jeg er din Gud. Med min retfærdige hånd vil jeg styrke, hjælpe og beskytte dig.” (Es. 41:10) Gud er trofast og vil være med os gennem alt. Lad os søge Ham, særligt i denne meget specielle tid.

Som kirke vil vi selvfølgelig bakke op om vores regerings anbefalinger, for at begrænse yderligere spredning af coronavirus. Vi indstiller derfor d.d. alle aktiviteter i kirken, foreløbig frem til udgangen af marts. Dette er en stor beslutning, men vi ser det som både nødvendigt og det eneste rigtige at gøre.
Desværre ser vi det også allerede nu som nødvendigt, at udsætte vores Jubilæumsfejring lørdag den 4. april. Det virker urealistisk at samles så mange mennesker om tre uger , og ligeledes vil de nødvendige forberedelser ikke kunne finde sted.

Lad os som Mariagerfjord Frikirke gå forrest i at bede for, at vores regering og øvrige myndigheder, får visdom til at træffe de rette valg og navigere ret i denne sundhedskrise. Lad os bede særligt for alle ældre, syge, svage og særligt udsatte, om beskyttelse og helbredelse. Lad os bede om at angst og frygt må afløses af Guds fred, næstekærlighed, omsorg og sund fornuft. Lad os bede for de mange ansatte i det danske sundhedsvæsen, og at Gud må give dem visdom, vejledning og beskyttelse.

På trods af at vi ikke samlet kan mødes, så ønsker vi som kirke at stå endnu stærkere sammen, og opleve at fællesskabet og troen er altafgørende særligt i svære tider. Vi vil derfor kommunikere til jer på nyhedsmail og via kirkens FB-side i større grad end normalt. Hvis du ikke allerede nu modtager nyhedsmail, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi har som kirke både en officiel FB-side og en intern FB-gruppe – følg gerne med på begge.

Vores mindre fællesskaber, så som hjemmegrupper og andre tjenestegrupper, er et vigtigt sted, hvor der kan udtrykkes omsorg for hinanden og række ud og hjælpe i den grad, der er behov. Vær gerne ekstra opmærksomme på hinanden i bøn og omsorg. Jeg ved at der er flere i vores kirke der er særligt udsatte på grund af kroniske sygdomme. Tak, hvis I på en særlig måde vil omslutte dem i jeres bønner!

På søndag kl. 10.30 vil vi opfordre jer til at følge med på livestreamet gudstjeneste fra Aalborg Citykirke, hvor jeg har indgået aftale om at vi kobler os på. Link m.m. kommer senere.

Du er også meget velkommen til at henvende dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du mangler info eller har noget personligt du vil tale om. Du kan også ringe til mig på 22 33 18 95 eller til Maria på 30 13 50 35.

Husk, at Jesus er større end corona og al anden sygdom. Han har al magt i himmelen og på jorden.
Lad os bede om at dette bliver et gunstigt øjeblik, med en ny åbenhed for de gode nyheder om frelsen i Jesus og en ny længsel efter Guds vidunderlige fred, der kan bevare hjerte og tanker i Kristus Jesus.

I kommer til at høre mere fra mig/os😊

Må Gud være med jer alle!

Henrik Kaas
Præst i Mariagerfjord Frikirke