SPÆNDENDE SAGER OG HIMMELSKE KAGER

Spændende-sager-Himmelske-kager_Web.png

Julen er over os. Derfor vil vi fredag den 15. november (i Café-tid kl. 15.30 – 17.30) give mulighed for at hygge sammen omkring juledekorationer.
Vi vil sørge for, at der vil være forskelligt, f.eks. kogler, kugler, lys, gran mv, som kan købes – eller du kan selv medbringe det, du har lyst til at bruge. Der vil være forskellige færdige ting til inspiration – og du er også velkommen til selv at medbringe noget færdigt, som andre kan blive inspireret af.
Arrangementet er for alle, der har lyst. Det koster ikke noget, hvis du selv medbringer, hvad du skal bruge.
Mens vi juler med spændende sager, er der mulighed for at købe himmelske kager i caféen 😊.
Tryk deltager og kom glad og lad julehumøret stige.