PÅSKEGUDSTJENESTE

Paaskegudstjeneste Slide Web

Vi glæder os til at fejre påsken, årets højdepunkt som kirke – Jesu død og opstandelse. Påsken er både grundlaget for os som Mariagerfjord Frikirke, men også centrum for vores forkyndelse.
Denne dag vil vi også have dåb. Dåben og påske har i mange århundrede hørt sammen i kirkehistorien, hvor man kom sammen for at fejre det nye liv. Paulus skriver i Romerbrevet 6:4: "Jesus døde og blev begravet, men fik nyt liv ved Guds kraft. På samme måde er vores gamle liv dødt, og det blev begravet, da vi blev døbt, for at vi skulle leve et helt nyt liv.” Lad os komme sammen med stor forventning og fejre "et helt nyt liv”!