JØRN BRAÜNER - fra præsten og psykologen

JornBrauner Slide Mail

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved torsdag den 6. september kl. 19, hvor vi inviterer til et ganske særligt arrangement, i Medborgerhuset i Hobro.

Jørn Braüner, tidligere frikirkepræst, driver sammen med sin kone ”Præsten & Psykologen”, som udgiver bøger og driver en facebookside. Siden har til formål at give opmuntring, hjælp og styrke i hverdagen, og det har så mange almindelige danskere grebet fat i, at siden nu har mere end 19.000 følgere. Derudover rejser Jørn rundt med et foredrag under titlen ”Stå stærkt i stormen”, baseret på deres bog af samme navn, som ud fra Bibelen giver redskaber til at klare ”livets storme”. Når Jørn holder foredraget rundt omkring i landet, er de velbesøgte, og der deltager generelt mange mennesker, som slet ikke er vant til kirke.

På den baggrund har vi inviteret Jørn til at holde sit foredrag i Hobro, og vi opfordrer dig til at deltage, således at vi kan skabe en god kontakt til de mennesker, som kommer. Det bliver en god mulighed for at møde nogle mennesker, som måske ellers ikke ville have fået kontakt med Mariagerfjord Frikirke.

Da Jørn lever af arbejdet med ”Præsten & Psykologen” betales der entré på 60 kr. til foredraget, og du kan tilmelde dig allerede nu via dette link:www.praestenogpsykologen.dk/produkt/foredrag-180906-hobro