VELKOMMEN HJEM - tag plads ved bordet

VelkommenHjem TagPladsVedBordet Mail

Dette er temaet for de tre følgende opstartsgudstenester.

Igennem hele Bibelen læser vi om, hvordan vores Himmelske far igen og igen byder os mennesker velkommen hjem! Vi bliver med et elskende blik omfavnet samt tilbudt at føle os hjemme hos ham – i Hans nærvær og blandt Hans folk. Med dette tema ønsker vi, som altid, at byde alle velkommen i Mariagerfjord Frikirke med ønsket om, at du må opleve det som dit hjem. Oplevelsen af hjem styrkes yderligere, der hvor vi tager vores plads ved bordet og bidrager til fællesskabet og fællesmåltidet. Her ved vi, at vi i sandhed er velkommen – her, hvor vi både kan modtage og give hjerte, tro og liv videre.