Livskraft med Gert Mailand

Livskraft 23 Feb

Nepal, en indlandsstat der ligger mellem Indien i øst, vest og syd og Kina (Tibet) mod nord, er et fattigt og underudviklet land, men et fantastisk smukt land med en imødekommende befolkning. Landet er udpræget hinduistisk og i mindre grad buddhistisk, men de kristne har siden midt i halvfemserne haft stor fremgang. Blandt de kristne ledere i Nepal findes i dag tidligere elever fra Mariager Højskole.

I perioden fra 1998 og til i dag, har Gert m. flere besøgt Nepal seks gange og været gæster hos et af de kristne lederpar. Han vil fortælle om deres oplevelser på deres besøg i Nepal og om deres engagement i arbejdet derude.

Kom og vær med til et spændende foredrag.

Cafekoncert med Sanne & Knud

Cafekoncert 21.Feb Slide

Sanne Staal Bendtsen er skolelærer, blomsterbinder, portrætmaler og kreativ kunstner. Desuden elsker hun musik og har altid sunget. Sanne har et stort følelsesregister, som man oplever, når hun fortolker en sang. Stilmæssigt spænder hun vidt fra viser, salmer, gospel, danske til engelske sange.
Hun er bosiddende i Ikast, men har tidligere boet en årrække i Mariager, hvor hun ofte sang til forskellige arrangementer.

På klaveret er Knud Bendtsen, der spiller til aftensang på havnen i Mariager, er passioneret lydtekniker og også far til Sanne.

Cafekoncert med Abdiel Osias

Cafekoncert 31Jan Slide

Kom og nyd fællesskabet, hyggen og en god kop kaffe, mens du lytter til sanger og lovsangsleder Abdiel Osias fra København. Han gæster fredag d. 31 januar fredagscaféen i Mariagerfjord Frikirke. Med sin guitar og gode stemme vil han sprede en god afslappende caféstemning gennem forskellige kristne sange.
Vi ses!

Underkategorier