FREDAGSCAFÉ MED LIVEMUSIK

FredagsCafe 26.Okt Web

Tidligere lærer på Mariager Højskole, Mark Hill, er sanger, sangskriver, forfatter og lovsangsleder.
Den 26/10 vil han synge en blanding af egne numre fra sine tre seneste udgivelser samt favoritsange, han har samlet op gennem årene.
Numrene bliver i en stille og rolig akustisk udgave.

LIVSKRAFT MED DORTHE GRENOV

Livskraft 30 sep Web

Kom og se og hør Dorthe Grenov fortælle om sit liv. Hun vil synge egne sange, som tager udgangspunkt i livets opture og nedture, og hun vil også vise nogle af hendes egne billeder frem.
Vi glæder os til at se dig!

FREDAGSCAFÉ MED LIVEMUSIK

FredagsCafe 28.Sep Web

Jeremy er oprindelig fra Australien, men bor nu i Danmark. Han er gift med Cecile og sammen har de to børn. De har før i tiden arbejde for dansk- jødisk venskab og boet i Jerusalem. Jeremy har ledt lovsang i kirken King of Kings i Jerusalem og er i dag trådt ud med hans egne sange. Han er en dygtig og åndelig bevist lovsanger, som favner bredden. Her er der noget for både unge og ældre.
Gå ikke glip af denne mulighed!

Underkategorier

Set og sket i Mariagerfjord Frikirke