FREDAGSCAFÉ MED LIVEMUSIK

Cafekoncert_22.Nov_Slide.png

Kom og hør Jonathan Nielsen og Mathilde Bech give lækker café koncert. Stemningen emmer af hygge og der vil være mulighed for at købe lidt godt til ganen.

SPÆNDENDE SAGER OG HIMMELSKE KAGER

Spændende-sager-Himmelske-kager_Web.png

Julen er over os. Derfor vil vi fredag den 15. november (i Café-tid kl. 15.30 – 17.30) give mulighed for at hygge sammen omkring juledekorationer.
Vi vil sørge for, at der vil være forskelligt, f.eks. kogler, kugler, lys, gran mv, som kan købes – eller du kan selv medbringe det, du har lyst til at bruge. Der vil være forskellige færdige ting til inspiration – og du er også velkommen til selv at medbringe noget færdigt, som andre kan blive inspireret af.
Arrangementet er for alle, der har lyst. Det koster ikke noget, hvis du selv medbringer, hvad du skal bruge.
Mens vi juler med spændende sager, er der mulighed for at købe himmelske kager i caféen 😊.
Tryk deltager og kom glad og lad julehumøret stige.

FREDAGSCAFÉ MED LIVEMUSIK

Cafekoncert 25.Okt Slide

Den 20-årige sanger fra Hobro, Maiken Funder, gæster d. 25 okt Mariagerfjord Frikirke med et mix af sprøde covers og egenkompositioner. Maiken er netop startet på MGK i Århus men inden da har hun både sunget i pigekor, musicals og andre forskellige fritidsbands. Hendes stemme spænder vidt mellem alt fra blød pop til mere rå RnB og soul. Til koncerten vil hun akkompagnere sig selv og præsentere flere af sine musikalske universer for publikum.
Kom og være med, nyd musikken og mærk fællesskabet. Gratis adgang.

Underkategorier

Set og sket i Mariagerfjord Frikirke