KIRKECAMP 2019

Kirkecamp2019 Slide

Inden længe er der kirkecamp – og det må du ikke gå glip af! Det er en unik mulighed for at have socialt fællesskab med dem, du allerede kender, og – ikke mindst – for at lære nye mennesker at kende!
Dette års camp finder sted på Borremose Centeret ved Nørager. Vi flytter som kirkefamilie sammen, og vi vil gennem en hel weekend nyde hinandens selskab på tværs af generationerne. Weekenden vil være sprængfyldt med spændende aktiviteter, både af åndelig og social art. Der vil også være et godt og spændende program for vores børn.

Sted:
Borremose Centeret, Løgstørvej 170, 9610 Nørager

Pris:
Voksen 250,- | Barn (0-3) Gratis | Barn (4-11) 125,- | Familiepris (børn over 18 år ingår ikke) 750,-

Tilmeld:

Medbring:
Lille kage/frugt eller andet til kaffebordet.

Info:
Indkvartering er fra 17.00 - 18.00 og aftensmad fra kl 18:00. Medbring dyne, pude og sengetøj. Campen slutter søndag kl. 13.30.

HANS BERNTSEN

Hans Berntsen Slide

Kom og hør Hans Berntsen tale om hans egne oplevelser med Gud. Der vil også være mulighed for forbøn for alle som er syge. Alle er velkommen!

LIVSKRAFT MED JOAN MØLLER MOLBO

Livskraft 1 sep

Hvorfor blev ateistens datter præst..? - er spørgsmålet når Hospitalspræst Joan Møller Molbo vil tage jer med tilbage i tiden, til dengang hun begyndte den vigtigste rejse i sit liv. Vejen til præstegerningen kan være kringlet, den kan være fuld af kamp, tvivl og oprør og i bedste fald ender den med kærlighed, tro og trivsel.

Underkategorier

Set og sket i Mariagerfjord Frikirke