SOMMERKONCERT MED MUSIKSKOLEN I MFF

FredagsCafe 1.jun Web

Kom til sommerkoncert med eleverne fra Mariagerfjord Frikirkes Musikskole, og nyd samtidig god stemning kaffe og kage. Alle er velkommen!

LIVSKRAFT - Syng sammen

Livskraft 6.maj Mail

Så er vi midt i foråret med glade farver og nyudsprungne trær og blomster. For alle, der elsker at synge, kom og vær med på søndag den 6. maj kl. 14.00. Der bliver som sædvanligt serveret kaffe og kage.

LOVSANGSKONCERT

Lovsangskoncert Slide Mail

Vær med til en forrygende aften, hvor scenen er sat til ære for vores herre og frelser. Vi tilbeder Jesus med alt i os, og samtidig optager vi video til kirkens nye lovsangs-EP "Det Inderste".

Underkategorier

Set og sket i Mariagerfjord Frikirke