Tak for et fantastisk STORM-år

storm 3Søndag d. 3. juni fejrede over 300 unge sæsonafslutningen på vores teenage-ungdomsgudstjeneste STORM. Marc Corydon, teenagepræst i Kirken i Kulturcenteret i København, talte om tro uden kompromiser. STORM sluttede selvfølgelig af i god stil med kæmpe afterparty, hvor det lokale band Kreuzberg spillede og caféen solgte alverdens søde sager. Det var en super aften, hvor mange unge fik løftet troen, og vi glæder os til STORM igen d. 9. september!

”Masser af god Gud, gode mennesker, godt fællesskab, god café, god slushice og god stemning. Hvad mere kunne man ønske sig?”
Caroline Amalie Nielsen, 19 år

”Det sidste STORM-møde var genialt! I en fyldt sal var Guds nærvær fuldstændigt overvældende! Marc holdte en god og relevant prædiken om det gode liv, Gud tilbyder os, og efter mødet var mange til forbøn. Gud arbejder i vores kirke og i vores område. Det er fantastisk! Efter et fedt møde var afterparty den perfekte måde at runde aftenen af på! ”
Andreas Viftrup Andersen, 17 år

Du kan høre Marcs prædiken her: http://www.mariagerfjordfrikirke.dk/podcast/?cat=208