Advarsel

JFolder: :filer: Sti er ikke en mappe. Sti: /customers/9/d/3/mariagerfjordfrikirke.dk/httpd.www/images/kreativ180910

Bemærkning

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kreativ180910

Kreativ lørdag

Kirken dannede lørdag d. 18. september ramme for en Kreativ Lørdag.

Gitte Thomsen fra Strandby underviste i decoupage på lærred (se billeder).

Næste Kreative Lørdag bliver afholdt d. 27. november. Der bliver mulighed for at lave adventskranse og juledekorationer under vejledning af Dorte Ellgaard fra Mariager.

Man kan tilmelde sig arrangementet ved henvendelse til kirkens kontor på mail eller telefon (Kontakt i menulinien).

{gallery}kreativ180910{/gallery}