Velkommen til Mariagerfjord Frikirke

Henrik-200pxSom frikirkens præst er det mig en fornøjelse at byde dig indenfor. Jeg håber, du finder de informationer du søger, ellers må du endelig kontakte os. Det vigtigste ved en kirke er det liv, der foregår i den. Dette kan naturligvis ikke gengives til fulde på en hjemmeside, men du er altid velkommen til at komme indenfor i kirken og selv opleve de mange ting, der foregår. Vi holder til i en nybygget kirke på Gl. Hobrovej 5c ved Mariagers bygrænse mod vest.

Vi oplever ofte, at mennesker spørger, hvordan tingene foregår i vores kirke. Der er stor variation i måden, man fejrer gudstjeneste på i vores land. Vores gudstjenesteform er ret uformel, hvilket du kan læse mere om under ’Gudstjenester’. Kirker og kirkesamfund er forskellige, men vi vil gerne understrege, at vi føler en enhed med alle andre kristne, der bekender troen på Jesus Kristus.

Et stort antal frivillige sørger hver uge for, at der foregår noget for børn, unge og voksne. Måske tilbyder Mariagerfjord Frikirke en aktivitet, der passer netop til dig. Du er altid velkommen til vores aktiviteter, ligesom du er velkommen til at kigge ind og få en snak med de frivillige medarbejdere.

Henrik Kaas