Velkommen til Mariagerfjord Frikirke

Henrik-200px

Som præst i Mariagerfjord Frikirke er det mig en fornøjelse at byde dig indenfor – i første omgang på vores hjemmeside. Jeg håber, du finder de informationer du søger, ellers må du endelig kontakte os. Det vigtigste ved en kirke er det liv, der foregår i den. Dette kan naturligvis ikke gengives til fulde på en hjemmeside, men du er altid velkommen til at komme indenfor i kirken og selv opleve de mange ting, der foregår.

Fra januar 2017 har vi, under navnet “Én kirke – to byer”, udvidet vores arbejde til ikke kun at være i Mariager, men også i Hobro. Vores vision er, som vores navn fortæller, at være kirke for hele Mariagerfjord. I Mariager holder vi til i en nybygget (2010) kirke på Gl. Hobrovej 5c, og i Hobro mødes vi til gudstjenester m.m. i Medborgerhuset, Skibsgade 26.

Vi oplever ofte, at mennesker spørger, hvordan tingene foregår i vores kirke, da der jo er stor variation i stilen på f.eks. gudstjenester i vores land. Vores gudstjenesteform er ret uformel, hvilket du kan læse mere om under ’Gudstjenester’. Kirker og kirkesamfund er forskellige, men vi vil gerne understrege, at vi føler en enhed med alle andre kristne, der bekender troen på Jesus Kristus.

Et stort antal frivillige sørger hver uge for, at der foregår noget for børn, teenagere, unge og voksne. Jeg tror helt sikkert også, at Mariagerfjord Frikirke har et tilbud, der passer netop til dig. Du er altid velkommen i Mariagerfjord Frikirke, vi er til for alle som ønsker at være med. Livet og troen skal leves i fællesskab med andre!

Jeg håber, vi ses i Mariagerfjord Frikirke!
Henrik Kaas