Medlemsskab

Hvordan bliver man medlem af Mariagerfjord Frikirke?
Grundlæggende kan man blive medlem, hvis man tror på Jesus Kristus. Medlemskab forudsætter en samtale med kirkens præst og et ønske om at bidrage til at opfylde menighedens formål og vision.  Det er ikke noget medlemsgebyr, men alle udgifter dækkes af frivillige gaver fra kirkens medlemmer.

Kan man blive døbt i Mariagerfjord Frikirke?
Ja. Hvis man ønsker at blive døbt, kan man henvende sig til kirkens præst med henblik på dåbsundervisning og tidspunkt for dåben. Mariagerfjord Frikirke praktiserer kun troendes dåb, da vi tror på, at dåb finder sted, efter at man er kommet til personlig tro på Jesus Kristus.