IAS

Mariagerfjord Frikirkes nødhjælp og udviklingsbistand gives gennem

hjælpeorganisationen INTERNATIONAL AID SERVICES

International Aid Services (IAS) er en organisation, der arbejder med nødhjælp og udviklingshjælp til den tredje verden. Organisationen har uafhængige afdelinger i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og USA. Hvert IAS-hovedkvarter har sin egen bestyrelse. Der er lavet en partnerskabsaftale mellem dem. Formålet med partnerskabsaftalen er at kombinere målene og visionen i landene for bedre at kunne hjælpe mennesker i nød.

IAS Danmarks adresse:
International Aid Services
Blåhøj Stationsvej 27, Blåhøj
7330 Brande
Mobil: +45 2855 2855

Daglig leder i IAS-Danmark er Torben Løbner Madsen.

Læs mere om IAS på hjemmesiden: www.ias-danmark.dk