Advarsel

JFolder: :filer: Sti er ikke en mappe. Sti: /customers/9/d/3/mariagerfjordfrikirke.dk/httpd.www/images/gallery/gospel

Bemærkning

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/gospel

Gospel Festival for fuld udblæsning

Gopselkoncert_2010084Der var ægte sydstatsstemning, klap i hænderne og vuggende hofter ved Mariagerfjord Festuges Gospel Festival d. 7. maj. Dagen igennem havde børne-, teenage- og voksenkor øvet sig og indstuderet egne og fælles sange under ledelse af hver deres dirigent.

Kristina Henningsen fra Mariagerfjord Frikirke ledte børnekoret med entusiasme og stor energi. Og at måle efter bifaldet ved aftenens koncert var det atten meget talentfulde og dygtige korsangere, hun stod i spidsen for. Selv de engelsksprogede sange sammen med teenage- og voksenkorene klarede børnene flot.

Rune Herholdt, der er professionel gospelsanger og –dirigent fra Århus, fyrede godt op under de ca. 40 teenagere, der havde meldt sig til Gospel Festivalen. Sammen leverede de et forrygende show til aftenens koncert for en næsten fyldt sal i Mariagerfjord Frikirke. Var stemningen ikke hot, så blev den det, da Rune Herholdt og teenagerne fik hele salen til at danse med på et af numrene.

Ingen ringere end gospelsangeren Colin Vassell fra London stod i spidsen for voksenkoret, som talte ca. 65 personer. Gennem dagen gav han kyndig vejledning i, hvordan gospel skal synges med både krop og sjæl. Resultatet blev et meget flot koncertprogram, hvor Colin Vassell også gjorde stort indtryk som solist.

I det hele taget var koncerten en flot variation af numre med korene hver for sig og fælles og med dirigenterne som gæstesolister hos hinandens kor.

Nyd billedkavalkaden med billeder af fotografen Per M. Andersen.

{gallery}gallery/gospel{/gallery}