LIVSKRAFT - udsendt i fredens tjeneste

Livskraft

Krigen i Kosovo var en del af Balkankrigene og en kulmination på mange års stridigheder mellem serbere og kosovoalbanere. Krigens ofre betalte den dyreste pris. Det var og er en kamp for familierne til ofrene der blev dræbt eller forsvandt under krigen i Kosovo. Håbet forsvinder ikke før ofrene, eller noget der tilhører dem, bliver fundet – døde eller levende.

Kriminalassistent Hans Christian Mortensen var udsendt til Kosovo, hvor opgaven var at finde, identificere og udlevere forsvundne ofre for krigen til deres familier. Beretningen om udsendelsen og arbejdet i giver et indtryk af, hvad det vil sige at være udsendt i en international fredsbevarende mission under FN. Du kan høre foredraget med Hans Christian søndag 3. februar kl. 14 i Mariagerfjord Frikirke.