Kirkecamp 2015 2.-4. oktober

Kirkecamp 2015 billedeGennem en hel weekend vil vi som kirkefamilie nyde hinandens selskab på tværs af generationerne, tid til undervisning, seminarer, inspiration, lovsang og tilbedelse, forbøn og samtaler –foruden dejlig mad, boldspil og leg, kaffe og snak, en lille løbetur, slik og kage, bål og brætspil m.m.m.

Vi skal bo på Djursland Efterskole i Fjellerup, der ligger i dejlige omgivelser ikke langt fra vandet.Efterskolen er nyrenoveret bl.a. med ny mødesal og med en ny værelsesfløj. Og så er der en stor sportshal med mulighed for mange forskellige boldspil.

Voksen kr. 230 (Kun lørdag kr. 100)
Barn 4-11 år kr. 120 (Kun lørdag kr. 50)
Barn 0-3 år kr. 60 (Kun lørdag kr. 25)
Familiepris kr. 700 (forældre og børn op til 18 år)

Tilmelding senest søndag 20. september - gerne før!
Tilmelding er nødvendig og bindende af hensyn til indkøb og øvrig planlægning. Betaling senest 20/9 ved bankoverførsel til reg. 9337 konto 3435612732.

TILMELDING HER

---- Medbring dyne, pude og sengetøj.
---- Hunde er kun tilladt på udendørsarealerne.
---- Vi vil bede hver husstand om at medbringe en lækker kage. Er du alene i din husstand, så slå dig sammen med nogle andre om en god hjemmelavet kage.

Kirkecamp Wildcard
Hvis du ikke har de store økonomiske resurser og ønsker at søge om Kirkecamp Wildcard, kan du gøre det ved tilmeldingen. Wildcardet dækker helt eller delvist udgifterne til Kirkecampen.

Lejren starter med indkvartering fredag kl. 17.00-18.00.
Lejren slutter med rengøring søndag kl. 11.15-12.15. Sidste måltid er brunch kl. 9.00-10.00 (med mulighed for at smøre en lille madpakke).☺
Vi lægger ud med aftensmad fredag kl. 18, og fredag aften fortsætter med underholdning og hyggeligt samvær. Lørdag formiddag er der samlinger for børn og flere valgmuligheder for undervisning for de unge og voksne.
Eftermiddagen er til fællesskab, hygge og aktiviteter.
Lørdag aften har børnene mulighed for at se film, mens der er møde for unge og voksne efterfulgt af hygge, så længe vi orker.

Søndag sover vi lidt længe, indtil vi kan dufte brunchen kl. 9.00. Kl. 10.30 har vi møde, inden vi slutter en dejlig weekend af med at gøre rent kl. 11.15-12.15.