Punch

Punch er et tilbud til dig der går i 7.-10. klasse. Sammen med gamle og nye venner er der plads til fis og ballade, action, hygge, samvær og Jesus. Vi vil gerne at Punch er et frirum, hvor teenagerne kan få lov til at slappe af i et godt fællesskab, og udvikle sig i trygge rammer.

Punch foregår hver fredag, undtagen i ferier, fra kl. 19.00 og til kl. 22.00. Hvis vi skal ud af huset til et særligt arrangement vil der være en deltagerbetaling, som afhænger af aktiviteten.

Programmet i Punch er forskelligt fra gang til gang, men det kunne bl.a. være Punch-Live, som er en teenagegudstjeneste eller Punch-Out, hvor Punch rykker ud af huset for at tage til eksempelvis bowling eller skøjtehal. Nogle gange sker aktiviteterne sammen med kirkens anden teenageklub, Kapow.

Net-Punch foregår ca en gang i kvartalet. Det er et nat-arrangement hvor teenagerne kan medbringe deres computer og spille over netværk. For dem, der ikke har computer, bliver der også vist film på storskærm og hygget. Net-Punch er i forlængelse af en Punchaften og varer fra kl. 22.00 til kl. 09.00.

Lejr er der to gange om året, hvor vi gi'r den gas en hel weekend på et lejrsted i Danmark.

Lederen af Punch er Sara Damhus, som til dagligt går på gymnasiet. Hun kan kontaktes på 23 83 67 46.

Den overordnede ansvarlige for teenagearbejdet i Mariagerfjord Frikirke er Frederik Højgaard.

Bliv fan af Punch på facebook her:

facebook_logo