Punch

Punch er et tilbud til dig, der går i 7.-10. klasse. Her er vi sammen hver fredag aften fra kl 19.00 til 22.00, hvor vi hygger os, leger, danser, har det sjovt og finder på en masse vilde ting! Vi ønsker at Punch er et sted, hvor du kan komme og hygge dig og have det sjovt, men også et sted, hvor du oplever at få venner og ledere, som holder af dig og ønsker dig det bedste. For at gøre det bedst muligt, så har vi nogle forskellige slags aktiviteter, som rammer indenfor mange kategorier og som varierer.

Programmet i Punch er forskelligt fra fredag til fredag, men det kunne bl.a. være KaPunchLive, som er en teenagegudstjeneste sammen med vores anden teenageklub i kirken, hvor der er noget lovsang, som vi synger med på, et oplæg enten fra en af lederne eller en udefra. Til sidst sætter vi os sammen i grupper og snakker om det.

Vi kunne også have Punch-Out, hvor Punch rykker ud af huset for at tage ud og bowle, klatre eller tage en tur i legeland. Nogle gange finder vi også på noget i MiniHallen i Mariager eller Mariager Efterskoles hal, og andre gange er vi bare i kirken, hvor vi hygger os en hel aften.

En gang imellem har vi også Split. Her mødes vi som drenge og piger seperat med henholdvis drenge- og pigelederne, for at være sammen i en mindre gruppe og snakke om de ting, som er mere relevante for drenge og piger alene, og ikke mindst lave ting, som er sjovest at lave sammen, når man kun er piger eller kun drenge. Her mødes man måske i kirken eller hjemme hos en af teenagelederne. Her vil adressen på lederen altid være meldt ud i god tid, og der vil også være et nummer på en drenge- eller pigeleder, man som forældre kan kontakte.

Nogle gange sker Punchs aktiviteterne sammen med kirkens anden teenageklub, Kapow, som du også kan læse mere om her på hjemmesiden.

Nogle gange finder vi i Punch på at holde NetPunch. Det foregår  2 til 4 gange om året. Det er et nat-arrangement, hvor teenagerne kan medbringe deres computer og spille sammen. For dem, der ikke har computer eller har lyst til at spille, bliver der også vist film på storskærm, spillet andre spil, lavet lækre snacks og hygget. NetPunch er i forlængelse af en Punchaften og varer fra kl. 19.00 til kl. 07.00.

Vi har også lejr! Der er lejr en gang om året, hvor vi gi'r den gas en hel weekend på et lejrsted i Danmark. Derudover bliver der i forbindelse med Punch reklameret for forskellige lejre, hvor der oftest også vil være teenageledere fra Punch med som ledere på lejren.

Punch foregår hver fredag fra kl. 19.00 og til kl. 22.00, undtagen i ferier og på helligdage. Hvis vi skal ud af huset til et særligt arrangement vil der være en deltagerbetaling, som afhænger af aktiviteten.

Lederen af Punch er Sara Damhus, som til dagligt går på gymnasiet. Hun kan kontaktes på mobilnummeret 23 83 67 46.

Bliv fan af Punch på facebook her:

facebook_logo