Kapow

Kapow er en teenageklub for alle, som går i 5. eller 6. klasse.

Hver fredag mellem 16.00 og 18.00 åbner vi dørene for en masse skønne unge mennesker. Her har vi et program, der varierer fra gang til gang, hvor vi blandt meget andet har sjove konkurrencer, hyggedage med film, vilde aktiviteter, og engang imellem tager vi også på udflugt. Disse ture vil ofte være med teenageklubben Punch. Tidligere har vi eksempelvis været i Randers Legeland eller ude at bowle.

Cirka en gang om måneden slår vi os sammen med teenageklubben Punch for at lave Kapunch-live, der er nogle fede og relevante teenagegudstjenester. Gudstjenesten vil være efterfulgt af grupper, hvor der er plads til at stille spørgsmål, tale om livet og bede sammen. Vi oplever igennem dette, hvordan børnene udvikler sig, får mulighed for at afprøve sin tro samt få svar på nogle af de helt store spørgsmål.

På dage med Kapunch-live, eller hvor vi afholder udflugter, mødes vi ofte først kl. 19. Disse ændringer vil være at læse ud fra programmet, som teenagerne får udleveret, og som er at finde i Mariagerfjord Frikirke.

Vores mål med Kapow er at skabe en teenagesklub, hvor børn fra hele Mariagerfjord er velkomne, hvor der vil være trygge rammer, og hvori børnene kan afprøve sig selv og deres evner i et opbakkende fællesskab af jævnaldrende kammerater og engagerede medarbejdere.

Leder af Kapow er Anne Catrine Verup Frederiksen, der til daglig går på Mariager Højskole. Hvis der skulle være nogle spørgsmål, kan hun til hver en tid kontaktes på telefon: 27 63 07 23 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv fan af Kapow på facebook her:

facebook_logo