Musikskole

Musikskolen i Mariagerfjord Frikirke

Musikskole-topbanner

Musikskolen i Mariagerfjord Frikirke er en musikskole, der har til formål at videregive glæden ved musik til mennesker i Mariagerfjord kommune. Det skal være sjovt og hyggeligt at spille og synge, samtidig med at man oplever at lære nyt og udvikle sig.

På musikskolen kan du få undervisning i guitar, bas, klaver og trommer.

Lærerteamet ledes af Peter Houe Sørensen og består ud over Peter af Isak Ehlert og Mads Houe Sørensen.

PeterPeter underviser i klaver og bas for begyndere og viderekomne og i guitar for begyndere.
Jeg er uddannet AM musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i sammenspil og specialefag i rytmisk klaver. Jeg er 53 år gammel og har 25+ års erfaring i musikundervisning og musik og elsker at se mennesker udvikle sig. Er musikpræst i Mariagerfjord Frikirke og lærer på Mariagerfjord Kulturskole.

Isak Ehlert Isak underviser i trommer.
Jeg er 15 år og har har spillet i fire år og vil selv mene, at de er blevet brugt fornuftigt. Jeg elsker at spille musik og vil mere end gerne give andre mulighed for at blive bedre og kunne mærke udvikling på trommerne.

Mads houe

Mads underviser i trommer, bas og guitar.
Jeg er 24 år og har undervist i guitar, klaver, bas og trommer i syv år. Til daglig studerer jeg på konservatoriet i Aalborg og underviser bands og soloelever i forskellige sammenhænge. Jeg er åben for hvad end DU kunne tænke dig at arbejde med på dit instrument, men har også en grundlæggende ide om, hvad der er et MUST at lære.

Undervisningen er eneundervisningen og kan indimellem efter behov konverteres til sammenspil, så eleverne også oplever at glæden ved at spille sammen.

Hvornår
Sæsonen 2017-18 starter mandag 5. september 2017 og slutter torsdag 31. maj 2018. Undervisningen foregår i Mariagerfjord Frikirkes moderne og lyse lokaler.

1. semester 11 lektioner – sep/okt/nov
2. semester 10 gange – dec/jan/feb
3. semester 11 gange – mar/apr/maj

Alle semestre indeholder en flexuge, hvor der er mulighed for at afholde aflyste timer.

Vi afslutter sæsonen med en festlig forårskoncert.

Priser og betaling
Hvis du er under 25 år gammel, skal du være medlem af Pinsekirkernes Ungdomsforening (PBU) for at være med i musikskolen. Det koster kr. 100,- pr. år. Undervisningen koster kr. 110,- pr. 25 min. lektion og betales med 3 rater  kr. 1.210, 1.100 og 1.210.
Hvis du er over 29 år, koster undervisningslektionerne kr. 120,- for 25 min. Det betales med 3 rater på kr. 1.320, 1.200 og 1.320.

ØVRIG INFO

Framelding
Hver elev har en måneds prøveperiode, hvor man er bindingsfri og har fortrydelsesret. Herefter er der mulighed for at framelde sig efter hvert semester. Frameldingen sker pr. mail til ens lærer.

Elevafbud
Eleven skal henvende sig til sin underviser ved afbud. Eleven har ikke krav på at få forsømte timer erstattet eller tilbagebetalt.

Lærerafbud
I tilfælde af lærers sygdom eller afbud får eleven besked med sms direkte til hjemmet/eleven. Læreren melder fra senest en dag før, med mindre afbud er grundet sygdom. Læreren erstatter aflyst undervisning i videst mulig omfang, eventuelt ved hjælp fra en vikar. Hvis det ikke er muligt, refunderes den aflyste undervisning.

Årsplan
Musikskole aarsplan 17 18