Splash

SPLASH er byen SJOVESTE klub for børn fra 0.-4. klasse.

Hver torsdag fra 17:00-18:45 spreder SPLASH liv og energi i Mariagerfjord Frikirke (undtagen i ferier).

En normal SPLASH-aften starter med en fællesleg/aktivitet for alle børnene. Derefter kl. Ca. 17:30 er der spisning i mindre grupper. Efter aftensmaden vil der blive åbnet op for forskellige aktiviteter, som børnene selv kan melde sig på. Det vil være forskelligt hvad de aktiviteterne byder på fra gang til gang, men vil være noget for en hver smag. Kl. 18:45 slutter aktiviteterne, hvor alle forældre inviteres til kaffe i forbindelse med hentning af børn.

Visionen for SPLASH er at gennem fantastiske, varme og skøre medarbejdere, kreative og sjove aktiviteter for en hver smag, og et åbent og inkluderede fællesskab, at være ”byens SJOVESTE klub for børn”.

Det koster intet til at være med til SPLASH ☺

Leder for SPLASH er Jonathan K. Bisgaard, som til daglig går på Mariager Højskole og kan til en hver tid kontaktes på 50 58 76 28, eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..