Netværksgrupper

Formålet med netværksgrupper
Formålet med netværksgrupper er at  hjælpe størstedelen af alle tilknyttede i Mariagerfjord Frikirke ind i missionalt orienterede netværksgrupper. Vi ønsker som kirken at skabe en ramme for grupper af mangeartet slags: Hjemmegrupper, børn, teenage-og ungegrupper, mande- og kvindegrupper, tjenestegrupper, klynger og huddles.

Hvad er netværksgrupper?
Netværksgrupper er samlinger i private hjem med fokus på fællesskab, udfoldelse, fornøjelse og udfordring. I grupperne udvikles et stærkt netværk, hvor man deler glæder og sorger, yder hinanden praktisk hjælp, bytter opskrifter, spiller Matador, går i biografen, tager på fisketur, læser og diskuterer en bog.

Indholdet bestemmes af den enkelte gruppe; men fælles for dem er, at der altid er plads til at bede sammen og dele åndelige erfaringer, så den enkelte oplever at vokse i troen. Nogle hjemmegrupper spiser altid sammen og deles om madlavningen, andre mødes over en kop kaffe.

Op in udNetværksgruppernes fokus
I alle vores grupper i Mariagerfjord Frikirke arbejder med tre dimensioner: Op (Sund spiritualitet), ind (passionerede relationer), ud (missional livsstil). Det kan praktiseres på mangfoldige måder.

Hvordan kommer jeg med?
Det fleste grupper mødes ca. hver anden uge i små 2 timer. Hvis du ønsker at være med i en netværksgruppe, kan du kontakte Simon Linde på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på kirkens telefon nummer: 98 54 17 16 og få mere information.

Forventninger til dig
Der er en forventning, at du kommer med et åbent sind, positiv attitude, et hjerte for din næste og med et ønske om at bidrage konstruktiv til fællesskabet.

Vi har alle fået gaver givet af Gud (Rom.12:3-8; Ef.4:11; 1.Kor.12), som skal sætte i spil, så vi kan være Kristi legeme. Grupper er én af de måder, hvorpå vi kan opdage hinandens gaver og hjælpe hinanden til at udvikle og bruge dem. Der er brug for alle, uanset du elsker at lede, vise omsorg, undervise, hjælpe praktisk eller profetere – alle kristne har en nådegave, som vi kan tjene hinanden med (1.Pet.4:10).