Helbredelsesgudstjeneste med Hans Berntsen

Hans Berntsen annonce 2016

'Miraklernes tid er forbi', hører man til tider sagt. Sjældent er det dog sagt af deltagere på Hans Berntsens møder. I mere end 25 år har tusindvis af mennesker forundret forladt hans møder med vidnesbyrdet om mirakelhelbredelser, enten deres egen eller andres.

For dem, der endnu har til gode at se med egne øjne eller mærke på egen krop, er der nu en mulighed, når Hans Berntsen er inviteret til gudstjeneste i Mariagerfjord Frikirke.

Hans Berntsen siger: "Det er fantastisk at få lov til at være med til at formidle Guds kraft til mennesker", siger han. "Både kraft til helbredelse, men først og fremmest til et nyt liv med Jesus. Til at man kan få et livsfundament, hvor man kan finde fred, så man ikke behøver blive blæst omkuld, hver gang der sker noget. Jeg lover ikke, at man ikke vil møde problemer, men at man kan få noget indeni, der hjælper i omstændighederne."

Og det tilbud har rigtig mange taget imod. Over 50.000 mennesker har gennem årene taget i mod Jesus ved Hans Berntsens møder i Danmark og i udlandet. Og selvom ikke alle bliver helbredt, har miraklerne fulgt ham overalt.

Læs mere om Hans Berntsen på www.missiondanmark.dk og følg ham på Facebook.