Børnelejr 2012 - aflyst

Børnelejren 2012 er desværre aflyst pg.a for få tilmeldte. Der bliver i stedet arbejdet på en lejr i foråret 2013.

sommer lejr 2007 840sommer lejr 2007 801

Gå ikke glip af årets MEGA SPÆNDENDE LEJR, nemlig børnelejren. Kom og vær sammen med mange andre seje piger og drenge. Vi skal hygge, lege, høre gode historier, synge og rigtig have det sjovt sammen.

Børnelejren er for dig, som har afsluttet 1.-5.klasse.

Lejren afholdes på:

Øksedal
Øksedalsvej 4
9240 Nibe

Dato:
Lejren begynder med ankomst mandag den 6. august kl. 16-17. (Alle er selv ansvarlige for transporten til og fra lejren).

Vi afslutter lejren torsdag den 9. august om aftenen. Vi vil gerne være vært for aftensmaden denne torsdag, så forældre og søskende er meget velkommen til at komme fra kl. 17 og være med. Tilmelding til aftensmaden sker ved tilmeldingen til selve lejren.

Aftensmaden begynder kl. 17.30, hvorefter vi har vores sidste afsluttende samling. Her vil børnene optræde og fortælle om dagene.

Vi glæder os til at se jer alle!!

Prisen:
Prisen er 450,-kr/barn.

Familiepris 1200,- kr. (en søskendeflok på 3 eller flere)

Prisen er inkl. slik fra lejrbutikken samt aftensmaden for hele familien torsdag.

Tilmelding:
Tilmeldingen er først gyldig, når der er betalt. Herefter vil I modtage et brev, som kvittering på, at vi har registeret tilmeldingen.

(Pengene overføres til konto nr. 9337 3435627373 mærket "navn + PBU børnelejr)

Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 22.juni. Herefter lukkes der for tilmeldingen på hjemmesiden.

Ung-medarbejdere:
Er du færdig med 6.klasse eller ældre, og vil gerne hjælpe på børnelejren. Så kontakt Annette Hansen på 61344697/98541503 og hør nærmere.
Tilmelding sker her.

Lejrens medarbejdere:
Medarbejderne er en skøn blanding af voksne og teenagere. Fælles for alle medarbejderne er, at vi alle tror på Gud og ønsker at give denne tro videre til børnene. Vi er også meget forskellige og gode til forskellige ting. Denne forskellighed ser vi som en styrke, da det giver mangfoldighed i aktiviteterne samt øger børnenes mulighed for at finde en medarbejder, som de kan spejle sig i.

Der er selvfølgelig indhentet børneattester på alle medarbejderne.

Lejrmor:
På lejren har vi en lejrmor, Jette Holm Christensen (tlf. 22491825). Hun hjælper til med medicin m.m og er opmærksom på, at alle har det godt. Skulle der være særlige hensyn/informationer omkring dit barn, som hun bør vide, så kontakt hende gerne inden lejren.

Ved ankomsten på lejren SKAL alle aflevere et kopi af deres sygesikringsbevis.

Arrangør:
Mariagerfjord Frikirkes Børne- og Ungdomsforening (PBU Mariagerfjord) er arrangør af lejren.

Yderligere informationer kan fås hos lejrleder Annette Hansen tlf.61344697/98541503