LEDERFORUM

Lederforum Slide Mail

Lørdag den 7. april kl. 9.30 – 11.45 holder vi i Mariagerfjord Frikirke et spændende og inspirerende Lederforum, der er åbent for alle. Vi begynder med fælles morgenmad kl. 9.30 og går derefter igang med undervisningen, med Stephen Matthew, der gennem mange år var præst i LIFE-church. Nu rejser han primært rundt som inspirator og rådgiver til mange forskellige kirker i Europa. Kom og lyt og bliv inspireret. Stephen taler om, hvordan vi opbygger sunde fællesskaber, hvor tillid er den afgørende lim der holder os sammen til at være ét. Kom og bliv inspireret :)